ОСТАННІ НОВИНИ

На час Форуму видавців у центрі обмежать рух автомобілів

|

У зв’язку з проведенням у Львові XV Національного форуму видавців Львівське міське управління ГУМВСУ у Львівській області, згідно з розпорядженням міського голови, перекриє рух міського автотранспорту від 11 вересня до 14 вересня з 8.00 по 19.00 на вулицях Коперника, Ф. Ліста та Банківській. Також у ці дні буде заборонено паркування автотранспорту на ділянці від вул. Ю. Словацького до вул. Ф. Ліста, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Натомість управління транспорту та зв’язку департаменту житлового господарства та інфраструктури спільно з відділом Державтоінспекції з обслуговування адміністративної території Львова та автомобільно-технічної інспекції ГУМВСУ у Львівській області забезпечить чергування для організації руху транспорту.

Нагадаємо, що XV Національний форум видавців проходитиме в Палаці мистецтв, на площі перед Львівським національним університетом імені Івана Франка та на проспекті Свободи. У рамках форуму заплановано проведення Третього міжнародного літературного фестивалю та фестивалю дитячого читання «Книгоманія» на площах перед пам’ятниками Т. Шевченку, А. Міцкевичу та І. Франку. Також 13 вересня з 23.00 по 00.30 передбачено проведення заходів на оглядовому майданчику Високого Замку, а 14 вересня з 15. 00 по 22. 00 – на пл. Ринок (біля фонтану «Адоніс»). Також цього дня на площі перед Франковим університетом відбудеться третє дитяче «Свято читання в країні ангелят» (13.00 – 18.00).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *