ОСТАННІ НОВИНИ

УНП проти ініціативи Садового залучати до Львова іноземну робочу силу

|

Львівська обласна організація УНП обурена пропозиціями львівського мера щодо працевлаштування у Львові іноземців, передає прес-служба ЛОО УНП.

Уенпісти вважають за неприпустиме “залучати робочу силу з-за меж України в той час, як десятки та сотні тисяч мешканців Львівщини позбавлені можливості заробити на прожиття, покидають власні родини та виїжджають на заробітки в інші держави”.

“Треба створити умови для того, щоб ці люди повернулися в Україну, а не стимулювати навалу іноземних трудових мігрантів. Тому пропозиції мера – не найліпший вихід із ситуації, яка склалася, бо наврядчи зможуть поліпшити життя людей. Запропоновані методи — це не просто залучення іноземної робочої сили, а фактично прихована міграція населення. Адже більша половина з тих, хто працевлаштовується в іншій країні, згодом залишаються там жити. У перспективі ми отримаємо Львів, у якому живуть китайці та індуси”, – зазначено в повідомленні прес-служби.

Про свої наміри перекривати брак робочої сили у Львові за рахунок трудових мігрантів з інших країн, міський голова Львова Андрій Садовий розповів під час вчорашньої зустрічі з інвесторами-представниками Європейської бізнес-асоціації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *