ОСТАННІ НОВИНИ

Гірнякові поведінка Садового щодо будівництва стадіону нагадує Бендера з Нью-Васюками

|

Депутат міської ради Львова Володимир Гірняк каже, що йому поведінка міського голови Львова в ситуації з пошуком інвестора для будівництва стадіону у Львові нагадує персонажа книги “12 стільців” Остапа Бендера, зокрема, його поведінку під час сеансу одночасної гри в шахи в містечку Васюки.

Тоді Бендер підкорив серця провінціалів розповідями про те, що він є знаменитим гросмейстером і може організувати у Васюках шаховий турнір світового рівня, а відтак – перспективами розвитку містечка аж до столиці тодішнього СРСР.

Депутат зізнався, що останнім часом він переглядає цей епізод з однойменного телефільму й чим більше дивиться, тим більше його вражає подібність поведінки та заяв обох вищезгаданих осіб.

В. Гірняк також зауважив, що міський голова «завалив» процес будівництва стадіону, бо рішення про партнерства приймав саме він. “Переговори з керівництвом “Альпіне” відбувалися «віч на віч»”, – підкреслив В. Гірняк і додав, що міський голова Львова знехтував набагато цікавішими пропозиціями від бізнесменів, які хотіли стати власне інвесторами, а не генпідрядниками будівництва стадіону та пропонували вигідніші для міста умови. “Але після візитів цих людей до кабінету львівського мера, ніхто їм не передзвонював і на контакт не виходив”, – наголосив депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *