ОСТАННІ НОВИНИ

Рух у центрі розвантажать до середини жовтня?

|

Голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк обіцяє, що рух транспорту в центрі Львова буде розвантажено до середини жовтня. Принаймні саме до цього часу планують закінчити всі ремонтні роботи доріг у центральній частині міста, виконання яких замовила Галицька РА. Про це Ірина Маруняк повідомила сьогодні під час брифінгу. Щоправда, до цього часу львівських водіїв чекає нова несподіванка – уже найближчим часом розпочнуть ремонтувати дороги на вулицях Фурманській, Тимктора, Курбаса, Лепкого, Дудаєва та Маланюка.

У той же час зараз у Львові на замовлення Галицької райадміністрації тривають ремонтні роботи доріг на вулицях Паперівка, Остяновича, Кривоноса та Банківська.

«Новий етап ремонтних робіт доріг ми розпочнемо на початку вересня. Максимально плануємо закінчити ці роботи до середини жовтня», – наголосила Ірина Маруняк.

Вона також повідомила, що загалом на 2008 рік Галицькому району на проведення ремонтів доріг виділено 5 мільйонів гривень. «Це набагато більше, ніж у минулі роки», – зазначила голова Галицької райадміністрації.

Зараз із цих коштів освоєно 3 мільйони 600 тисяч гривень. За ці кошти вже проведено ремонт доріг вулиць Волощака, Озаркевича, Одатного, Чорноморської, Вічевої та Липової Алеї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *