ОСТАННІ НОВИНИ

Туберкульозні лікарні області отримали сьогодні 18 санітарних автомобілів

|

На площі перед входом у приміщення Львівського регіонального фтизіопульмонологічного клінічного лікувально-діагностичного центру (вул. Зелена 477) сьогодні відбулося вручення 18-ти автомобілів санітарного транспорту для обслуговування протитуберкульозних медичних закладів області. Загальна вартість автомобілів 1мл.90тис грн., повідомляє прес-служба ЛОДА.

Сертифікати на отримання автомобілів вручив т. в. о. голови Львівської облдержадміністрації Микола Кміть. У своєму виступі керівник області наголосив, що головним завданням Львівського регіонального центру й надалі залишається посилення контролю за впровадженням в області заходів щодо реалізації програми протидії захворюванню на туберкульоз.

Після вручення ключів від автомобілів Микола Кміть оглянув приміщення та умови перебування хворих у лікувально-діагностичному центрі.

Ці автомобілі обладміністрація закупила на виконання Закону України «Про затвердження Загальнодержавної програми протидії захворюванню на туберкульоз у 2007-2011р.р.»

Також за кошти МОЗ України протитуберкульозна служба області впродовж останнього часу отримала новітні рентгенапарати, пересувні флюорографи, фібробронхоскопи, операційний відеоторакоскоп, обладнання для баклабораторій.

З місцевого бюджету профінансовано заходи визначені у Загальнодержавній програмі протидії захворюванню на туберкульоз: закупівля антибіотиків широкого спектру, вітамінів, гепатопротекторів, симптоматичних середників, рентгенфлюороплівки, витратних матеріалів, обладнання на суму понад 3,6млн.грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *