ОСТАННІ НОВИНИ

Перший у Львові Рейв відівідають всесвітньовідомі музиканти

|

20 вересня у виставковому центрі „Лемберг” відбудеться Перший Львівський Рейв, повідомляє прес-служба МО «Дзиґа». Центральною подією сейшену стане приїзд легендарних засновників intelligent та atmospheric drum and bass LTJ Bukem та MC Conrad із Великобританії.

Акція проводиться до 15-річчя «Дзиґи» та другої річниці музичного лейблу «drum’n’bass session music».

Із загону вітчизняних подвижників d&b для публіки міксуватимуть діджеї MaxNRG (Київ) Derrick, Tonika, Insane, Marik та Kind Of Zero. Ведучий церемонії – MC NED (Київ). Відео-супровід вечірки забезпечує AVJ Group.

Електронні експерименти робитимуть гості з Польщі: саунд-дизайнер, композитор сучасної електронної музики, перформансист ZENIAL та автор і продюсер електроакустичної музики JACASZEK. Виступ польских експеременталів є складовою проекту «Unsaund meets mediaDepo».

Також у рамках Рейву відбудеться презентація дебютного альбому команди діджеїв FunkMasters.

На сьогоднішній день LTJ Bukem є однією з найвпливовіших фігур у світі drum-n-bass музики й батьком-засновником окремої школи: GoodLookingRecords , що пропагандує особливе “м`яке звучання” з використанням елементів джазу, фанку й соулу.

Гастрольний графік цього артиста завжди розписаний на три місяці вперед, за довгі роки своєї діяльності LTJ Bukem дав незліченну кількість концертів у США, Європі та Японії. В Україні його вельми очікуваний виступ відбудеться вперше й буде супроводжуватись підтримкою його товариша й постійного ведучого – MC Conrad, котрий також керуватиме спецефектами та відео-інсталяціями. Безумовно, майбутній концерт LTJ Bukem у Львові можна назвати історичною подією – легенди світової drum-n-bass сцени вперше виступлять в Україні.

Акцію представляють: DrumWorks promo, FunkMasters та український електронний лейбл DNBSESSION MUSIC за підтримки Львівської міської ради, МО „Дзига” та компанії „АртМакс”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *