ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині завищили потребу в держкоштах на ремонти доріг після паводку майже на 280 тисяч грн

|

Контрольно-ревізійне управління у Львівській області спільно з працівниками УСБУ створили робочу групу з перевірки законності включення об’єктів дорожнього господарства до списків об’єктів, що постраждали внаслідок стихії та достовірності визначення потреби в бюджетних коштах на їх відновлення. Робоча група встановила завищення потреби в держкоштах на загальну суму 275,9 тис. гривень, повідомляється на офіційному сайті КРУУ.

Зокрема, при повторному обстеженні автодороги «Баня Лисовецька – Лани Соколівські» Стрийського району, робоча група КРУ встановила завищення потреби в бюджетному асигнуванні на 177,9 тис. грн. За їхньою інформацією, не всі ділянки автодороги були підтоплені внаслідок паводку, проте комісія у складі представників органів місцевого самоврядування, служби автомобільних доріг у Львівській області та Стрийського райавтодору до акта обстеження внесла дані про необхідність відновлення 1 км дорожнього полотна.

Аналогічно при повторному проведенні обстеження автодороги «Добрівляни – Ролів» (Дрогобицький район) було встановлено завищення потреби в бюджетному фінансуванні на суму 98 тис. грн, що також включила в список акту обстеження комісія місцевого самоврядування. В акті було зазначено завищення кількості обсягу робіт з відновлення дорожнього полотна. Зазначена дорога була розмита на ділянках спусків і підйомів, а не по всій довжині дороги, як повідомляється в акті та кошторисах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *