ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській міській раді вестимуть електронні картки обліку особистого прийому громадян

|

Усі відомості про громадян, записаних на особистий прийом до керівників Львівської міської ради та її виконавчих органів, вноситимуть до бази даних та до електронної реєстраційної картки встановленої форми. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Така картка містить інформацію про заявника, зміст звернення, хід розгляду попередніх звернень і відмітку про їх результати. Відповідне розпорядження підписав міський голова Львова Андрій Садовий, щоб аналізувати та узагальнювати звернення громадян, а також оперативно доводити інформацію про порушені питання до відома виконавчих органів.

Адміністратором баз даних буде відділ адміністративно-господарського управління, яке вже формує такі інформаційні зведення: особистий прийом міського голови, особистий прийом заступників міського голови, прийом у секретаря ради, керуючого справами виконкому, керівників виконавчих органів міської ради.

За результатами розгляду звернення такого особистого прийому на електронну пошту адміністративно-господарського управління надсилається дублікат відповіді громадянину, яка також вноситься до бази.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *