Львів’яни влаштують у Києві «Ніч Незалежності»

|

Мистецьку акцію «Ніч Незалежності» проведуть увечері 24 серпня в Києві, повідомляють організатори акції. За їх словами, така акція – це новий музичний і соціальний проект, присвячений Дню Незалежності й від решти святкових заходів 24 серпня його відрізняє чітке розуміння того, хто складає аудиторію. Проект дасть можливість відчути неформальність свята й те, що незалежність Батьківщини є само по собі величезна цінність.

«Ніч Незалежності» складатиметься з двох частин – концерту українських співаків та гуртів і after party. «Родзинка» концерту – спеціально підібрана музична програма, у якій звучатимуть як патріотичні, так і ліричні твори.

Співатимуть у «Ніч Незалежності»:«Перкалаба» (Івано-Франківськ), вокальна формація «Піккардійська терція» (Львів), «Гайдамаки» (Тернопіль-Київ), «Тартак» (Луцьк-Київ), Віктор Морозов (США-Україна), Тарас Чубай та гурт «Плач Єремії» (Львів), «Мертвий Півень» (Львів – Харків – Київ), O. Torvald.

Після концерту (орієнтовно о 24-й годині) в «Арені» розпочнеться спеціальне after party. У ній – відомі ді-джеї запропонують свої ультрасучасні клубні версії найкращих українських пісень і мелодій 50-60-70 років.

Форма одягу – вишиванка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *