ОСТАННІ НОВИНИ

Роботу Львівської залізниці зводять нанівець крадії будматеріалів?

|

Працівники Львівської залізниці стурбовані ситуацією , яка складається навколо збереження цілісності відновленого після повені залізничного полотна . Під час відкриття руху на відбудованому перегоні Делятин — Товмачик , що на Івано – Франківщині , усі присутні мали змогу спостерігати , як без жодного страху чи конспірації крадії вивозили гравій та щебінь і з прибережжя вантажними автомобілями прямо серед білого дня й абсолютно безкарно . Про це повідомляє офіційний сайт «Укрзалізниці».

За словами мешканців Делятина, така діяльність на Пруті – не дивина й навести лад і з крадіжками будматеріалів ніхто не береться. Саме через таке варварське та споживацьке ставлення до узбережжя кожен наступний дощ стає катастрофою для жителів навколишніх сіл, а п овінь ста ла таким великим лихом для залізничників. За бирання каменю з річки призводить не лише до зміни русла ріки, але й до осипання щойно відновленого залізничниками насипу, а отже, недалеко до нового руйнування залізничного полотна. І причиною стане вже не контрольована стихія, а лише нахабні та цинічні крадії, боротися з якими марно навіть нормативними документами найвищих осіб держави.

Подібна ситуація є, на жаль, не лише на ділянці Коломия—Делятин. Львівські залізничники стурбовані цими подіями та звертаються до місцевої влади всіх містечок, селищ і сіл і з проханням активно долучитися до боротьби з викраденням каменю з річок, адже наслідки такої варварської діяльності коштують не лише грошей залізниці чи державі, але й наражають на небезпеку життя та здоров’я всіх пасажирів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *