ОСТАННІ НОВИНИ

У прокуратуру Львівщини найбільше звертаються за допомогою іноземні установи

|

Упродовж семи місяців 2008 року в прокуратуру Львівської області з питань міжнародно-правових доручень надійшло для виконання понад 60 звернень іноземних компетентних установ про надання правової допомоги. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Львівська область є прикордонною, тому найбільша кількість звернень серед усіх прокуратур областей України надходить саме до нас. Крім того, за вказаний період правоохоронними органами області підготовлено 38 клопотань про надання міжнародної правової допомоги, що також є найвищим показником в Україні.

Крім того, прокуратура Львівської області підготувала та скерувала до Генеральної прокуратури України пакети документів для видачі в Україну розшуканих за кордоном дев ’ ятьох злочинців, котрі перебували в міжнародному розшуку за клопотанням правоохоронних органів Львівщини. На даний час відбувається процедура екстрадиції цих осіб в Україну для притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Разом із тим, прокуратура області провела перевірки стосовно наявності/відсутності перешкод для видачі трьох правопорушників, що затримувались за вчинення злочинів на території інших держав. Результати вказаних перевірок дозволили виконати процедуру екстрадиції злочинців в інші країни для притягнення до кримінальної відповідальності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *