ОСТАННІ НОВИНИ

Росія боїться повертати кораблі ЧФ у Севастополь?

|

Кораблі Чорноморського флоту РФ повернуться на базу до Севастополя, коли дозволить становище. Про це заявив заступник начальника Генштабу ЗС РФ генерал-полковник Анатолій Ноговіцин, передає ІТАР-ТАРС.

За його словами, всі сили і засоби ЧФ на даний час виконують завдання в акваторії Чорного моря біля узбережжя Абхазії. «Їх панування на морі абсолютне, а повернення на базу до Севастополя відбудеться тоді, коли дозволить становище. На сьогоднішній день воно неспокійне, у тому числі і на приморських напрямах», – сказав заступник начальника Генштабу.

«Що стосується повернення загону Чорноморського флоту до Севастополя, – продовжив він, – то в цьому питанні ми з українською стороною повинні домовлятися на основі положень існуючого договору, і вже потім в процесі діалогу уточнювати ті або інші виникаючі проблеми», – сказав він.

Нагадаємо, раніше офіційний представник Міноборони Росії генерал-лейтенант Микола Уваров заявив, що Кораблі ЧФ Росії виконали всі поставлені перед ними завдання і повертаються від берегів Грузії на свої бази в Севастополі , повідомляє proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *