ОСТАННІ НОВИНИ

На Форумі видавців письменники та видавці зіграють у швидкі шахи

|

На участь у 15-ій Національній книжковій виставці-ярмарку «Форум видавців у Львові», що відбудеться 11-14 вересня, уже зареєструвалося 620 учасників, повідомляє ГО «Форум видавців». За їхньою інформацією під час форуму заплановано 222 різних заходи, що стосуються суто літературного фестивалю – 102.

Зокрема, головними заходами на форумі будуть: конкурс «Найкраща книга Форуму видавців», Третій Міжнародний літературний фестиваль: «Література в еру мас-медіа», бізнес-форум «Український книжковий ринок. Значення статистичної та аналітичної інформації для ефективного розвитку», Акція «Книжка від зірки».

Як і в попередні роки, однією з центральних подій форуму стане Міжнародний літературний фестиваль, який за своїми показниками вже наздоганяє традиційні літературні фестивалі, що проводяться в різних країнах Центральної та Східної Європи,

і з кожним роком розширює географію учасників. Очікується, що у Фестивалі візьмуть участь понад 120 авторів, із яких близько 40 – закордонні письменники.

Однією з несподіванок цьогорічного «Форуму видавців у Львові» стане Перший відкритий чемпіонат України зі швидких шахів серед письменників та видавців. Турнір проводиться спільно з Федерацією шахів України. Про особливості проведення турніру організатори форуму обіцяють повідомити пізніше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *