ОСТАННІ НОВИНИ

На фестивалі «Бескиди» зібрали матеріальну допомогу постраждалим від повені

|

У рамках фестивалю «Бескиди» компанія «Комфорт-Інвест» провела конкурс «Welcome to Карпати!» та зібрала матеріальну допомогу постраждалим від повені, повідомляють організатори фестивалю.

Під час фестивалю авторської пісні та співаної поезії «Бескиди», що пройшов у Шевченківському гаї, відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу «Welcome to Карпати!». Конкурс організувала компанія «Комфорт-Інвест» з метою розвитку карпатського регіону через розвиток підприємництва серед місцевих жителів.

Конкурс складався з двох блоків: конкурсу садиб та конкурсу бізнес-ідей від молодих та підприємливих людей. У конкурсі садиб узяли участь місцеві жителі, садиби яких розташовано неподалік фестивальної галявини: міста Сколе та селищ Верхнє і Нижнє Синьовидне (Сколівський район).

Журі, до складу якого увійшли представники компанії «Комфорт-Інвест», іноземні та українські туристи, представник туристичного інтернет-каталогу «Karpaty.Info», а також представники регіональних та національних ЗМІ, оцінювали садиби в 6-ти номінаціях: «Найпривабливіша садиба», «Найзручніша інфраструктура», «Найраща туристична пропозиція для відпочивальників», «Найкраще збережений народний колорит», «Найкраще співвідношення ціни та якості» та «Найчистіша та найпривабливіша вулиця перед садибою».

«Мене дуже вразило співвідношення ціни та якості, яке я тут побачив. Зазвичай, подорожуючи Україною, я спостерігав ситуацію, коли ціни були завищені, а сервіс недостатній. А в цьому регіоні, як з’ясувалося, можна, потративши лише 100 гривень на добу, відпочити в затишній оселі з усіма необхідними зручностями, триразовим харчуванням та цікавою туристичною програмою, яку організують ті ж місцеві жителі. До того ж, звідси рукою подати до відомого гірськолижного курорту Славське. Я обов’язково поділюся цією інформацією зі своїми друзями», – зазначив американський представник журі, магістр економіки Бред Кемпбел.

Щодо блоку «Конкурс ідей від молодих та підприємливих людей», то в ньому перемогли студенти Львівського університету імені Івана Франка Андрій Зубик (с. Верхнє Синьовидне) і Тарас Косар зі Львова, які запропонували цікаві ідеї для розвитку карпатського регіону.

Окрім цього, під час проведення фестивалю «Бескиди» компанія Комфорт-Інвест» організувала збір гуманітарної та матеріальної допомоги для потерпілих від повені районів Західної України. Збір допомоги відбувся в рамках громадянської акції «Карпати. Повінь. SOS! 2008», яку ініціювала співачка Руслана Лижичко. До зібраних під час фестивалю коштів компанія «Комфорт-Інвест» доклала власні грошові ресурси та закупила мотопомпи для очистки колодязів для жителів Івано-Франківської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *