ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня міськрада підпише угоду з генпідрядником щодо будівництва стадіону

|

Наступного тижня у Львові планують підписати угоду з генпідрядником будівництва стадіону до ЄВРО 2012, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Наразі юристи ЛМР спільно із австрійськими юристами працюють над адаптацією угоди генпідряду до вимог українського законодавства.

Як зазначив директор департаменту ЄВРО-2012 ЛМР Олег Засадний, угоду має спочатку погодити робоча група, створена при міській раді та затверджена депутатським корпусом.

Нагадаємо, що робочу групу створено 4 серпня з метою контролю за належною підготовкою Львова до проведення матчів чемпіонату Європи з футболу у 2012 році. До складу робочої групи увійшло 10 представників депутатського корпусу Львівської міської ради та 4 представники виконавчих органів. Основні питання в діяльності робочої групи – вартість стадіону, календарний план будівництва та фінансування стадіону, залучення до будівельних робіт максимальної кількості підприємств регіону. Також у робочій групі створено підгрупу для роботи з потенційними інвесторами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *