ОСТАННІ НОВИНИ

Підбито підсумки першого етапу розроблення стратегії розвитку Львова до 2027 року

|

На засіданні робочої групи з розроблення стратегії розвитку підсумували перший етап розроблення стратегічного плану на наступні 15 – 20 років. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Зокрема, як поінформувала координатор роботи з розроблення стратегії від департаменту економічної політики Львівської міської ради Тетяна Гелетій, результатом першого етапу роботи є чітко сформульовані цілі, проаналізовано низку матеріалів, проведено значну кількість громадських опитувань тощо.

«Стратегія розвитку міста – результат роботи представників громади щодо майбутнього території, яким його хоче бачити сама громада. Це вибір пріоритетів і визначення стратегічних цілей майбутнього громади, розроблення механізмів та заходів, спрямованих на досягнення мети та цілей. Стратегічний план є «живим документом», так званою дорожньою картою міста, за якою Львів буде змінюватися, відповідно до зміни обставин», – повідомила Тетяна Гелетій.

Стратегія необхідна для розвитку фондового ринку, з метою отримання інвесторами інформації про надійність українських позичальників та емітованих ними цінних паперів, отримання вищих міжнародних рейтингів та підвищення кредитного рейтингу, демонстрування перспективи регіону для національного уряду, іноземних організацій та зовнішніх (іноземних та внутрішніх) інвесторів.

Участь у засіданні взяли директор асоціації «LNTPA» Далія Бардаускіне, члени експертної групи та працівники департаменту економічної політики Львівської міської ради.

Нагадаємо, що кошти на розроблення стратегії затверджено міським бюджетом Львова на 2008 рік і становлять 900 тис. грн. Із них на 1-й етап передбачено 195 тис. грн, а на 2-й закладено 705 тис. грн. Розробником стратегії за результатами січневого тендеру є громадська організація «Центр муніципального і регіонального розвитку».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *