ОСТАННІ НОВИНИ

На Економічний Форум до Львова з’їдуться світові експерти з питань транскордонної співпраці

|

У жовтні, під час VIII Міжнародного Економічного Форуму, у Львові відбудеться круглий стіл щодо вирішення питання трансрегіональної співпраці західного регіону України в сфері економіки. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Важливий акцент буде зроблено на проектах добросусідства з прикордонними територіями України. Зокрема, за круглим столом зберуться світові експерти. Співголовами круглого столу будуть Віце-прем’єр-міністр України з питань європейської інтеграції Григорій Немиря та Міністр регіонального розвитку Республіки Польща Елжбєта Бєнковска. Серед почесних доповідачів та учасників уже підтвердили свою участь Президент Конгресу місцевих та регіональних органів самоврядування Ради Європи Явуз Мілдон, Віце-президент Європейського інвестиційного банку Марта Гаєчка, директор регіонального представництва ООН в Європі з питань оточуючого середовища Фрітц Шлінгеманн.

«Обговорення цих питань між представниками політичних та бізнесових кіл України та країнами-сусідами й зацікавленими інвесторами є актуальним завданням Львівського Міжнародного економічного форуму. Тому девізом форуму є гасло «Європейське партнерство – відкриті можливості», – зазначив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради Сергій Кіраль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *