ОСТАННІ НОВИНИ

Віднині в міському пологовому будинку №1 діятимуть сімейні пологові зали

|

У Львівському міському клінічному пологовому будинку №1 сьогодні відкрили нове відділення, у якому прийматимуть партнерські пологи. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Нове відділення складається з 5 індивідуальних пологових залів, 2 сімейних пологових залів та 2 пологових палат для жінок, які мають інфекційні захворювання.

За словами начальника управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимира Зуба, для проведення ремонту та закупівлі оснащення для нового відділення міського пологового будинку №1 із міського бюджету виділено 930 тис. грн (530 тис. грн – на проведення ремонту та 400 тис. грн – на закупівлю обладнання).

Нагадаємо, що у Львові проводять навчання та готують молодих сімей до партнерських пологів. Навчання проводиться в рамках роботи з молодими сімейними парами медичного інформаційно-консультативного центру «Погляд в майбутнє» (Клініка, дружня до молоді). Майбутнім батькам пропонують прослухати лекції, виконувати фізичні вправи та переглянути відеофільми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *