ОСТАННІ НОВИНИ

Українська влада має заборонити сепаратиські та проросійські організації - Парубій

|

Україна має заборонити всі сепаратиські та проросійські організації, якщо не хоче повторити шлях Грузії, вважає народний депутат України від блоку «Наша Україна» Андрій Парубій.

«Для того, щоб Україна не повторила долю Грузії, необхідно заборонити всі сепаратиські та проросійські угруповання, які діють у нашій державі. Гіркий досвід Грузії дає змогу пересвідчитись, яку небезпеку для територіальної цілісності та національної незалежності становлять сепаратиські рухи, діяльність яких координується Кремлем», – заявив народний депутат України, заступник голови парламентського комітету з закордонних справ Андрій Парубій («Наша Україна»).

На його думку, СБУ повинна вжити рішучих заходів проти низки організацій, що прямо чи опосередковано виступають проти державної незалежності України.

«Служба безпеки України повинна розглянути і вжити рішучих заходів щодо організацій на кшталт «Єдіноє Отєчєство», «Русская общіна», «Кримська організація Слов’янської партії», «Донбасская Русь», «Русскоє двіженіє», «Конгрес русскіх общін Крима» та ін. У своїх заявах, інформаційних виданнях та веб-сайтах згадані структури, прямо або опосередковано, виступають проти державної незалежності України, ставлять під сумнів її територіальну цілісність та ображають честь та гідність української нації. Я переконаний – прийшов час викорінити сепаратизм в Україні раз і назавжди», – вважає народний депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *