ОСТАННІ НОВИНИ

Громадські організації вимагатимуть перетворення Криму на область

|

Українські громадські організації готують звернення до представників влади з вимогою, щоб Крим став областю, місто Севастополь позбавити спеціального статусу, а у кримчан забрати подвійне громадянство. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова Львівської міської організації Української партії Остап Стахів.

Важливість прийняття такого рішення зумовлена воєнними діями у Грузії та недавніми подіями в Севастополі на початку липня цього року.

Аналогічну вимогу про зміну статусу Криму і перевірку жителів Криму на наявність подвійного громадянства оприлюднила раніше ще одна права партія – ВО «Свобода»

Крім того, голови ЛМО УП, ЛОО УНА-УНСО та ГО «Арагві» підготували звернення до Президента РФ, Прем’єр-міністра, Надзвичайного і Повноважного Посла РФ в Україні та Генерального консула РФ у Львові з вимогою негайно припинити воєнну агресію в Грузії, виплатити грошову компенсацію потерпілим та вивести ВМФ РФ із Криму. Також у зверненні зазначено, доки вимоги не виконають, українців закликатимуть оголосити бойкот усім товарам, які виготовлені в Росії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *