ОСТАННІ НОВИНИ

Потерпілим від повені роздали вже 5 млн 838 тисяч гривень

|

У Львівській обласній державній адміністрації сьогодні відбулося робоче засідання обласного штабу з ліквідації наслідків стихії, що сталася 23 – 27 липня цього року, повідомляє прес-служба ЛОДА. Засідання штабу відбулося під головуванням першого заступника голови Львівської ОДА Валерія П’ятака.

Під час засідання розглядали питання щодо оцінки збитків та їх відшкодування постраждалим від стихійного лиха. Зокрема, було озвучено, що працівники «Ощадбанку» вже роздали мешканцям населених пунктів Львівщини, які потерпіли від паводку, 5 млн 838 тис. грн із виділених 6 млн грн другого траншу, затвердженого Кабміном України.

Валерій П’ятак також подякував керівникам адміністрацій потерпілих районів за оперативну роботу щодо складання списків потерпілих. Він зазначив, що між районами, яким шкода завдала лиха, розподілять 8,1 млн грн як компенсацію збитків у галузі сільського господарства.

Під час засідання головуючий торкнувся питання оздоровлення дітей Львівщини. Згідно з останньою інформацією, уже відправлено на оздоровлення 737 осіб (разом із батьками, що їх супроводжують), ще 1538 дітей із потерпілих районів Львівської області планують відправити на оздоровлення впродовж цього тижня. Валерій П’ятак наголосив представникам районів на тому, що залишається всього два дні до завершення формування списків дітей, які потребують оздоровлення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *