ОСТАННІ НОВИНИ

ЄЦ проведе довготривалу акцію «Онови Карпати!»

|

Єдиний Центр започатковує довготривалу акцію «Онови Карпати!». Таке рішення було прийнято на засіданні ради Львівської обласної організації Єдиного Центру, повідомляє прес-служба ЛОО ЄЦ.

Як вони повідомляють, депутатка Львівської обласної ради Емілія Подляшецька, доповідаючи перед членами ради партії, звернула їхню увагу на те, що Президент України Віктор Ющенко й депутати обласної ради однією з причин трагічних наслідків повені на Львівщині назвали масову вирубку лісів у Карпатах. Відтак, Е. Подляшецька звернулася з пропозицією ініціювати проведення акції „Онови Карпати!”, мета якої – висадити дерева в найбільш постраждалих від повені районах Львівщини.

Таку пропозицію підтримали представники обласного осередку Єдиного Центру, а голова обласної організації Михайло Брегін наголосив, що якщо кожен представник ЄЦ, а їх на Львівщині – уже понад тисячу, посадить принаймні з десяток дерев – це вже буде суттєва допомога Карпатам.

Представники обласного осередку висловили сподівання, що до акції „Онови Карпати!”, яка орієнтовно розпочнеться в жовтні, долучаться представники інших громадсько-політичних організацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *