ОСТАННІ НОВИНИ

Стан поранених військовослужбовців нормалізувався

|

Стан лейтенанта Олександра Рибая, молодшого сержанта служби за контрактом Назара Ковбаси та молодшого сержанта Олександра Веренька, які отримали поранення на Яворівському полігоні, стабілізувався. Про це сьогодні повідомив виконуючий обов’язки начальника Військово-медичного клінічного центру Західного регіону полковник медичної служби Олександр Похлєбаєв.

За його словами, кожному з поранених лікарі вчора провели складні операції, які тривали близько 2-3 годин.

«Усі оперативні втручання успішно були завершені. Хоч військовослужбовці знаходяться у важкому, але у стабільному стані», – зазначив полковник медичної служби Олександр Похлєбаєв.

«Нас лише непокоїть стан здоров’я молодого офіцера – лейтенанта Олександра Рибая, який отримав важку мозкову травму. Він сьогодні знаходиться на штучній вентиляції легень», – додав О. Похлєбаєв.

Також військовий медик розповів, що двоє з поранених знаходяться під опікою лікарів Військово-медичного клінічного центру. Третій отримував медичну допомогу у Львові в лікарні швидкої допомоги. Він поступив туди одразу після евакуації, але зі слів Похлєбаєва, зараз приймається рішення про його переведення до Військово-медичного клінічного центру. Ще він повідомив, що воїни-артилеристи отримали вогнепальні поранення, лікування яких протікає особливо, за своїми законами, і ,зазвичай, супроводжується інфекцією.

«Термін лікування поранених залежатиме від об’єму травми, стану ураження. Наш Військово-медичний клінічний центр забезпечений усім необхідним медичним обладнанням та медичними препаратами для лікування поранених військовослужбовців, а також ми маємо достатні фінансові ресурси та найновітніші медикаменти»,- додав О. Похлєбаєв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *