ОСТАННІ НОВИНИ

Завершено проектні роботи майбутнього львівського стадіону до Євро - 2012

|

Австрійська компанія « Альпіне Бау ГмБХ» спільно з українським партнером архітектурним бюро «Арніка», першого серпня завершили всі проектні роботи майбутнього львівського стадіону до Євро – 2012. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Результати проектних робіт передали Львову для проходження подальшої експертизи в Укрдержекспертизі, МНС, СЕС та інших обов’язкових інстанціях.

Цього ж дня виконком Львівської міської ради проголосував за прийняття рішення про початок земельно-підготовчих робіт із будівництва стадіону для проведення Євро-2012 у Львові на вул. Стрийський-Кільцевій. Крім того, виконком зобов’язав управління капітального будівництва звернутися в Держархбудконтроль у Львівській області для отримання дозволу виконання підготовчих земляних та будівельних робіт.

Нагадаємо, що згідно з проектом, львівський стадіон матиме три поверхи, перший із яких призначений для підземного паркінгу, два інші – для двох’ярусних трибун, VIP-сектору та інших допоміжних приміщень. Кількість місць стадіону – 33 300, із них приблизно 300 місць – VIP-зони на третьому рівні. Стадіон спроектований за зразком стадіонів у австрійських містах Клагенфурт, Зальцбург та Інсбрук, однак має характерні особливості, що робить його більш зручним та багатофункціональним.

Навколо стадіону виділено 6 тисяч метрів кв. м землі, для паркування автомобілів теле- та радіо- компаній, а також 1593 паркувальних місць для обслуговуючого персоналу й VIP-гостей. Запроектований стадіон відповідатиме всім функціональним вимогам УЄФА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *