ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрито перший в Україні інформаційний центр «Євро-2012-Україна»

|

Сьогодні у Львові відкрито інформаційний центр «Євро-2012-Україна». Як зазначено в повідомленні центру, він працюватиме на базі Львівського регіонального прес-центру Укрінформу та Львівського прес-клубу. Це перший такий інформаційний майданчик у містах, що прийматимуть фінальну частину чемпіонату Європи з футболу.

Прем’єрну прес-конференцію у Львівському інформаційному центрі «Євро-2012-Україна» дав віце-прем’єр-міністр України Іван Васюник, який проводив у Львові засідання організаційного комітету з підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи-2012 року з футболу.

Розпочинаючи прес-конференцію, Іван Васюник подякував усім причетним до створення цього інформцентру: «Робота проведена дуже велика. Вкладені душа, зусилля. Я думаю, це є дуже добрий приклад для всіх державних службовців, які залучені до підготовки Євро-2012». Наступна зустріч віце-прем’єр-міністра України з журналістами у Львівському інформаційному центрі відбудеться 20 серпня.

У вересні, як повідомив Іван Васюник, буде відкрито загальнонаціональний інформаційний центр «Євро-2012-Україна» в Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *