ОСТАННІ НОВИНИ

Уряд розподілив 255 млн. грн. для допомоги постраждалим від стихії регіонам

|

Уряд сьогодні на позачерговому засіданні прийняв розпорядження про виділення 255 млн. грн. постраждалим ві д стихії громадянам Західної України відповідно до Закону „Про внесення змін до Закону України „Про Д ержавний бюджет України на 2008 рік та внесення змін до деяких законодавчих актів України”. Про це повідомляє Управління у зв`язках із ЗМІ Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Відповідно до розпорядження, 90 млн. грн. спрямовується на виплату компенсацій мешканцям В інницької, Закарпатської, Івано-Франківської, Тернопільської та Чернівецької областей. Окрім того 165 млн. грн.. Уряд спрямував на здійснення відновлювальних робіт об’єктів комунальної власності та на часткове відшкодування збитків сільськогосподарських підприємств.

Відповідно до завданих стихійним лихом збитків, кошти будуть розподілені між областями таким чином: Вінницькій області – 10 млн. грн., Закарпатській – 5 млн. грн, Івано-Франківській – 50 млн. грн., Львівській – 20 млн. грн., Тернопільській – 10 млн. грн., Чернівецькій – 50 млн. грн., а також виконавчому комітету Чернівецької міської ради – –20 млн. грн.

Окрім того, Прем’єр-міністр повідомила, що Уряд збільшив видатки із Резервного фонду КМУ на здійснення заходів, пов’язаних з подоланням наслідків стихійного лиха, зокрема для Міністерства оборони, Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи та Міністерства внутрішніх справ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *