ОСТАННІ НОВИНИ

Круглий стіл про долю Євро-2012 у Львові: посиділи, поговорили

|

Незвично представницьким виявився круглий стіл “Інвестиційна ситуація щодо Євро-2012 у Львові” , організований Громадським форумом Львова. До участі в ньому зголосилися усі запрошені львівські високопосадовці: голова Львівської облради Мирослав Сеник, т.в.о. голови ЛОДА Микола Кміть, міський голова Львова Андрій Садовий, а також почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський.

Долучився до них і народний депутат України Олекса Гудима, який, за його словами, має доручення від голови оргкомітету з проведення Євро-2012 в Україні, прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко, контролювати хід підготовки до футбольної першості Європи у Львові.

На жаль, свіжих думок стосовно проблемних питань підготовки до футбольної першості на зустрічі не пролунало. Садовий, як завжди, випромінював непохитний оптимізм стосовно ходу підготовки, Димінський вчергове виклав свої тези створення народної команди навколо ФК «Карпати», Гудима поцікавився, чи не можна проводити матчі Євро-2012 на реконструйованому стадіоні «Україна». Особливого інтересу до порозуміння та пошуку компромісу у сторін не спостерігалося, і схоже, що кожен залишився при своїй позиції.

Найконкретнішим був Микола Кміть, який зауважив, щодля вирішення долі проведення матчів Євро-2012 у Львові настають критичні дні.14 серпня до Львова приїжджає комісія УЄФА, і якщо цього дня місто не зможе надати чітких гарантій будівництва нового стадіону згідно вимог європейського футбольного союзу, Львів має всі шанси бути переведеним у розряд резервних міст. При цьому т.в.о. голови ЛОДА виявив обережний оптимізм, що Львову таки вдасться пройти екзамен УЄФА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *