ОСТАННІ НОВИНИ

Автолюбителі зі Львова їдуть на свято італомашин у Києві

|

Львівська делегація «Українського клубу любителів Фіат» візьме участь у святі італомашин, яке організовують 16 серпня у Києві на відомому всім небайдужим до любительського автоспорту автодромі «Феофанія», що розташований на вул. Метрологічній. Про це повідомляють організатори.

Свято буде проходити у форматі сімейного відпочинку, де всі охочі зможуть ближче ознайомитися з багатьма чотириколісними представниками модельного ряду «італопрому», починаючи від стареньких (але від того нічим не гірших, навіть навпаки) примірників, до ультрасучасних красунь. Будуть легендарні Alfa Romeo 75, відомі своїми спортивними досягненнями Lancia Delta Integrale, розкошні Alfa Romeo 166 та багато інших.

Стандартні «атрибути» таких заходів, як проїзд по місту колоною і таке інше, організатори свята намагатимуться «розбавити» чимось менш «попсовим» та більш захопливим. До уваги гостей свята – видовищні кільцеві гонки між учасниками свята з призами, автослалом, салют, різноманітні конкурси, а для охочих навіть танці.

У святі італомашин візьмуть участь автолюбителі з Черкас, Вінниці, Харкова, Львова, Дніпропетровська та Москви.

Організатори свята – два провідні українські клуби любителів італійських авто: «Альфа-Классіка» (www.alfaromeo-club.org.ua) та «Український клуб любителів Фіат» (www.fiat-club.org.ua).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *