ОСТАННІ НОВИНИ

Із наступного року запрацює нова програма допомоги багатодітним сім’ям Львова

|

Через місяць стартує проект «Багатодітність: віднайдення втраченого вектору розвитку родинного життя». Проектом опікуватимуться спілка багатодітних сімей «Щаслива родина», яка об’єднує 140 багатодітних сімей Львова, та управління соціального захисту Львівської міської ради. Про це сьогодні під час брифінгу розповіла заступник голови спілки багатодітних сімей «Щаслива родина» Леся Кравчишин.

«Програма передбачає опитування 400 багатодітних сімей Львова. Потім соціологами буде проведений аналіз анкет, а результати ляжуть в основу програми для покращення становища багатодітних сімей, яка розрахована на 2009-2015 рр. Також буде створена розширена електронна база даних про львівські багатодітні сім’ї», – розповіла вона.

Також ця програма передбачає проведення семінарів, на яких із членами багатодітних сімей працюватимуть фахові психологи, які розповідатимуть батькам і дітям про перспективи виховання в багатодітних сім’ях і допомагатимуть вирішити можливі проблеми.

За підсумками конкурсу соціально-культурних проектів цей проект отримав фінансову підтримку з міського бюджету – 20 тисяч гривень. Начальник управління соціального захисту ЛМР Наталя Федорович висловила впевненість, що проект стане ще одним кроком до вирішення проблем багатодітних сімей. Вона також звернулась до можливих благодійників із проханням допомогти організації «Щаслива родина», зокрема, допомогти придбати мікроавтобус для потреб багатодітних сімей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *