ОСТАННІ НОВИНИ

На Яворівському полігоні проходять навчання розвідників

|

З аключна фаза комплексного спеціального навчання з розвідниками 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України розпочалася сьогодні на території Міжнародного центру миротворчості і безпеки (колишній Яворівський загальновійськовий полігон). Як повідомляє прес-служба Міноборони, до заходу залучено майже 500 військовослужбовців та близько 80 одиниць військової техніки.

Протягом трьох діб під керівництвом начальника штабу – першого заступника командира 13-го армійського корпусу полковника Ігоря Колесника розвідувальні підрозділи родів військ і спеціальних військ армійського з’єднання у три етапи відпрацьовують ведення розвідки, виявлення об’єктів умовного противника, його дезорганізацію та знешкодження під час виконання операції армійського корпусу.

« Востаннє подібні навчання сил і засобів розвідки проводились ще у 1997 році. Це навчання усіх органів, сил і засобів розвідки усіх родів військ та спеціальних військ. Перед ними стоїть завдання перевірити спроможність виконувати завдання розвідки, системи управління розвідки і забезпечення розвідки відповідними органами для виконання завдань » , – повідомив начальник штабу – перший заступник командира 13-го армійського корпусу полковник Ігор Колесник.

Варто зазначити, що вперше за останні роки даний захід профінансовано на сто відсотків. Тому військовослужбовці мають можливість у повному обсязі вдосконалити свої знання та практичні навички виконання службових обов’язків для захисту українського народу та територіальної цілісності держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *