ОСТАННІ НОВИНИ

Міська влада перевірить, чи дійсно усі мости Львова потребують ремонту

|

Наступного місяця розпочнеться поетапний огляд усіх львівських мостів. Для пришвидшення процесу обстеження конструкцій будуть проводити декілька інститутів, які мають на це ліцензію. Як повідомляє прес-служба ЛМР, за словами директора департаменту містобудування Андрія Павліва, востаннє таке обстеження проводилось у 1999-2000 роках, результати якого показали, що усі мости потребують ремонту.

Як повідомив заступник міського голови з питань містобудування Микола Одуха, наступним мостом, обстеження якого заплановане на серпень, стане міст на вул. Городоцькій, який теж розміщений над залізницею. Подальший графік буде складений відповідно до можливостей інститутів, які беруться за ці роботи.

Для визначення повного обсягу робіт фахівці проведуть максимально детальне обстеження стану мостів. За результатами перевірки буде чітко визначена залишкова експлуатаційна здатність кожного з них та складено кошторис на кожен міст окремо. Після цього стане відомо, скільки ще необхідно коштів для виправлення ситуації з мостами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *