ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові триває цикл освітніх таборів для старшокласників AIESEC «Крок за кроком»

|

Міжнародна молодіжна організація AIESEC за підтримки Управління освіти і науки при міській раді Львова продовжує проведення циклу безкоштовних англомовних таборів для старшокласників «Крок за кроком». Як передають організатори, станом на сьогодні вже завершився перший етап, що відбувався в середній загальноосвітній школі № 92.

Наступні табори проекту «Крок за кроком» пройдуть 21 липня – 1 серпня у СЗШ №36 (вул. Володимира Великого) та СЗШ №84 (Сихів); а також 11 серпня – 22 серпня у СЗШ №15 (вул. Патона) та в гімназії «Відродження» (вул. Липинського).



Участь у першому етапі табору взяло близько 30 старшокласників, які мали змогу не тільки підвищити рівень володіння англійською мовою й отримати унікальний культурний досвід під час спілкування зі стажерами з 10 країн світу, а й відвідати багато корисних тренінгів і семінарів на теми лідерства, професійної орієнтації, проектного менеджменту, взяти участь у численних командних іграх тощо.



Довідка. «Крок за кроком» – освітній соціальний проект, основним завданням якого є підвищення рівня володіння англійською мовою, розвиток лідерських якостей та ознайомлення учнів старших класів з навяними можливостями для допомоги здійснення усвідомленого вибору майбутньої професії.

Щоб узяти участь у мовному таборі, слід заповнити й надіслати на електронну адресу організаційного комітету аплікаційну форму, яка можна завантажити з офіційного сайту AIESEC у Львові www.aiesec.lviv.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *