ОСТАННІ НОВИНИ

Луценко не виключає, що вбивство бізнесмена – внутрішньокланові розбірки

|

Міліція не розглядає політичної версії розстрілу бізнесменів, що сталося 17 липня у Львові. Про це під час сьогоднішнього брифінгу сказав міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, передає УНІАН.

Міністр підкреслив, що міліція не розглядає політичну версію. «Ми розглядаємо версію про зведення рахунків у зв’язку з бізнесовою діяльністю, а також можлива версія внутрішньокланових розбірок на території Львівщини», – повідомив Луценко.

Він відмовився прогнозувати, коли буде завершено розслідування. Водночас, повідомив, що вчора до Львова виїхав начальник департаменту карного розшуку генерал Василь Паскал, який на місці з бригадою досвідчених криміналістів буде розслідувати цю справу.

«Цікаві кола зв’язків постраждалих – вони знаходилися в полі зору правоохоронних структур, є різні версії з цього приводу, але я не можу їх коментувати, бо фактично такі вбивства або розкриваються швидко, або ні. Ми сподіваємось на оперативну вдачу, яка допоможе якнайшвидше розкрити це вбивство», – сказав Луценко.

Окрім цього міністр додав, що в цій справі є багато цікавої інформації, у тому числі щодо зброї, яка використовувалась, та автомобіля.

Нагадаємо, щовчора вранці розстріляли двох підприємців. Дорогою до лікарні помер син легендарного футболіста львівських «Карпат» Ігор Кульчицький, на прізвисько «Куля», іншому, на щастя, вдалося залишитися живим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *