ОСТАННІ НОВИНИ

У жовтні Львів збере інвесторів обговорити майбутнє замків Львівщини

|

Із 1 по 3 жовтня у Львівському Палаці мистецтв відбудеться восьмий Міжнародний ярмарок інвестицій та нерухомості. Організаторами заходу виступили «Гал-ЕКСПО», ЛОДА, Львівська міська рада та Львівська обласна рада. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

У рамках ярмарку передбачено провести тематичні заходи щодо ЄВРО-2012 та історико-архітектурної спадщини. А саме: конференцію «Україна-Польща: фінансово-інвестиційне співробітництво на шляху до ЄВРО-2012» та зустрічі на тему «Замки Львівщини – історико-архітектурна та духовна спадщина українського народу».

«Гал-ЕКСПО» планує розіслати 4-5 тисяч запрошень на ярмарок для інвесторів та підприємців», – повідомила керівник проекту Юлія Ожиївська.

Головною подією цьогорічного заходу стане Ярмарок ідей. До організації Ярмарку ідей вже долучилися Асоціація приватних інвесторів України, Львівський ЦНТЕІ та тижневик «Статус». У рамках Ярмарку ідей передбачено мультимедійну нон – стоп – презентацію інвестиційних проектів, пропозицій, інноваційних ідей та ділові переговори та обговорення бізнес-пропозицій (у VIP-зоні ярмарку).

Паралельно зі всіма заходами відбуватимуться презентації пропозицій та торгових марок учасників ярмарку (на виставкових стендах), обговорення інвестиційних проектів, огляд експозиції представниками владних структур, почесними гостями, представниками засобів масової інформації. Також планується провести земельний аукціон.

Усю програму ярмарку супроводжуватимуть урочисті вистави-феєрії на тематику заходів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *