ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина цього року залучила 841 млн дол. іноземних інвестицій

|

Львівська область на сьогодні у сферу капітального будівництва залучила 841 мільйон доларів іноземних інвестицій. Про це сьогодні під час доповіді «Про підсумки роботи містобудівного комплексу Львівщини у 2007 році та основні завдання на 2008-2012 роки» повідомив начальник головного управління містобудування, архітектури та просторового розвитку ЛОДА Степан Лукашик.

За його словами сума іноземних інвестицій зросла у 3,8 рази, ніж за минулий рік (2007 року – 345 млн дол.). Крім того, Львівщина зайняла третє місце в Україні за приростом інвестицій.

Також, за словами С. Лукашика, 2007 року у сфері капітального будівництва розглянули майже 2,5 тисячі проектів на 3,8 мільярдів гривень. Ліцензії на будівництво минулого року зголосилось отримати 602 підприємства. Проте, як зазначив С. Лукашик, на будівельник майданчиках зареєстровано досить багато правопорушень. Так інспекція Держархбудконтролю провела чотири тисячі перевірок, з яких понад 2,5 тисяч – виявили порушення й наклали штрафи загалом на 670 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *