ОСТАННІ НОВИНИ

Комуністи блокуватимуть дороги військовикам НАТО

|

Комуністична партія протестуватиме проти введення на територію України військових сил НАТО, повідомив сьогодні під час прес-конференціїу Львовінародний депутат від Комуністичної партії України Олександр Голуб .

Депутат розповів, що сьогодні й завтра військові сили Північно- Атлантичного Союзу ( представники балтійських країн) перетинатимуть державний кордон України на пункті перетину Рава-Руська. Далі ці сили рухатимуться в напрямку Криму.

Акції протесту матимуть загальнодержавний масштаб, обіцяє Олександр Голуб. Він повідом ив , що на Півдні, зокрема на полігонах Криму, Одеси, Миколаєва вже створені спеціальні табори, де розмістилися противники НАТО. Комуністична партія передбачає декілька варіантів провадження акцій протесту. Це пікетування (можливо на самому кордоні), блокування доріг, якими пересуватимуться сили НАТО, а також ще ряд заходів, які поки що залишилися таємницею.

Представники к омуністичних сил усвідомлюють, що зупинити таким чином пересування військових сил вони не зможуть. Основна мета протестів – показати військовим НАТО, що не вся Україна підтримує пронатовський курс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *