ОСТАННІ НОВИНИ

Дай за дай: Садовий віддав Димінському стадіон «Україна» і чекає інвестицій у стадіон до Євро-2012

|

Львівська міська рада прийняла рішення про надання у довгострокову оренду ТзОВ «Футбольний клуб «Карпати» нежитлових приміщень стадіону «Україна» та погодження місця розташування і надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Липова Алея, 5. Натомість міський голова Львова Андрій Садовий чекає від ФК «Карпати» якнайшвидших інвестицій у будівництво стадіону до Євро-2012.

Прийняття рішення щодо надання в оренду стадіону «Карпати» далося міській раді доволі нелегко. Щоправда, натяк Садового на те, що в обмін на це рішення, ФК «Карпати» стане інвестором будівництва стадіону (яким, по суті, за попередніми запевненнями того ж Садового мала б бути фірма «Альпіна»), став потужним поштовхом для того, аби рішення таки прийняли.

Проте саме рішення зазнало певних змін, які напрацювала спеціально створена робоча група протягом сесійного дня. Зокрема, погоджено конкретну площу нежитлових приміщень, які надаються в оренду «Карпатам». Крім цього у новій ухвалі передбачено право футбольного клубу «Львів» використовувати стадіон для тренувань та футбольних матчів.

В той же час робоча група визнала недоцільним дописувати до проекту ухвали пункт щодо зобов’язання ФК «Карпати» інвестувати кошти у будівництво стадіону до Євро-2012. Це питання планується розглянути під час позачергової сесії міськради щодо підготовки до Єврочемпіонату, яка буде проведена до 15 липня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *