ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова завітає делегація Вармінсько-Мазурського воєводства

|

10-11 липня з офіційним візитом до Львова завітає делегація Вармінсько-Мазурського воєводства, повідомляє прес-службаЛОР.

Зокрема, у складі делегації будуть: голова Сеймику Вармінсько-Мазурського воєводства Юліан Осецкі, депутат Сеймику Вармінсько-Мазурського воєводства, заступник голови комісії з питань міжнародної співпраці Генрик Горбачевскі, директор департаменту міжнародної співпраці та промоції регіону Анета Мордасєвич, бургомістр міста Кентжин Кжишфор Гекман та представник Воєводи Вармінсько-Мазурського воєводства Богуміл Осінський.

Планується, що делегація зустрінеться із заступником голови Львівської обласної ради Людмилою Козак та головами профільних комісій. Опісля чого делегація зустрінеться із генеральним консулом республіки Польщі Вєславом Осуховським. Наступного дня члени воєводства візьмуть участь у заходах на Личаківському цвинтарі з нагоди святкування 170-ої річниці з дня народження Войцеха Кентжинського та посвяченні могили Войцеха Кентжинського. На завершення делегація зустрінеться із головою Львівської обласної ради Мирославом Сеником.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *