ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створено унікальну бібліотеку

|

Незвичайну бібліотеку створено в 45 -ій школі міста Львова. У бібліотеці систематично проводять екскурсії, бібліотечні уроки, вікторини, подорожі в історію книги, посвят у в читачі, театралізовані свята , інтегровані уроки з використанням сучасних інформаційних технологій, зустрічі з письменниками та видатними діячами культури України та Львівщини. Про це під час відкритої зустрічі повідомила начальник міського управління освіти Надія Оксенчук.

За словами директора школи Володимира Кравченка, за два роки існування модерної бібліотеки істотно збільшилася кількість читачів, серед яких є не тільки учні, а й вчителі, батьки та випускники. Силами громади , школи та спонсорською підтримкою бібліотеку оснащено чотирма комп’ютерами для дітей і одним комп’ютером для бібліотекаря, який містить всі необхідні програми для читачів.

Налічує бібліотека 44 тисячі книг, серед яких є і новинки української та світової літератури.

Окрасою шкільної бібліотеки є рідкісне видання «Історія української держави», над створенням якого працювали понад шість років більше тисячі істориків, графіків та художників.

На жаль, бібліотека такого типу у Львові наразі є унікальною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *