ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада купила для Другої міської поліклініки найсучасніший ультразвуковий апарат

|

Управління охорони здоров’я Львівської міської ради придбало для Другої міської поліклініки сучасний ультразвуковий апарат «Toshiba Nemio XG», повідомляє прес-служба ЛМР.

Сучасний апарат вироблений у Японії, обладнаний двома датчиками та рідкокристалічним плоским 15-дюймовим монітором. Він дозволяє отримувати зображення в чорно-білому та високочутливому допплерівському режимі та проводити запис УЗ-досліджень на електронні носії. Завдяки широкому вибору дослідницьких програм, сканер може використовуватися для досліджень практично в будь-якій ділянці клінічної медицини. Зокрема, обстежувати поверхнево розташовані органи (щитовидна залоза, молочна залоза, лімфатичні вузли), внутрішні органи та проводити комплексну ультразвукову діагностику вагітних.

За словами головного лікаря Тетяни Токарєвої, головною перевагою апарату «Toshiba Nemio XG» є те, що він дозволяє більш точно та якісно проводити обстеження пацієнтів. Ультразвуковий сканер один із найсучасніших апаратів професійного класу на сьогоднішній день. Аналогічний апарат працює в поліклінічному відділенні Дитячої лікарні, де вже довів свою ефективність.

Вартість апарату становить близько 250 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *