ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина отримає Схему планування території та концепцію інвестиційної політики

|

До кінця цього року Львівщина матиме Схему планування територій. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, про це йшлося на засіданні постійної комісії Львівської обласної ради з питань інвестиційної діяльності та транскордонного співробітництва. Депутати заслухали інформацію начальника головного управління містобудування, архітектури та просторового розвитку ЛОДА Степана Лукашика про розробку Схеми планування території Львівської області. Комісія вирішила звернутися до постійної комісії з питань бюджету під час уточнення показників бюджету Львівської області виділити кошти на фінансування робіт із завершення до кінця цього року Схеми планування територій.

Крім того, комісія доручила головному управлінню містобудування, архітектури та просторового розвитку ЛОДА розробити Концепцію інвестиційної політики Львівської області на 2009 – 2010 роки, і у вересні подати її на розгляд. Роботу мають завершити до кінця року. Кошти для цього проекту планують отримати з обласного бюджету.

Також на засіданні депутати погодили методичний посібник “Рекомендації з просторового планування міст та територій Львівської області”. Посібник підготовлено до друку за редакцією професора кафедри містобудування інституту архітектури НУ “Львівська політехніка” Миколи Габреля та сприяння голови комісії Йосипа Хром’яка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *