ОСТАННІ НОВИНИ

Львів`яни потерпатимуть від корків до листопада

|

Незручності з пересуванням центральною частиною Львова триватимуть приблизно до листопада. Це пов’язано з тим, що розпочали ремонт доріг. Про це на сьогоднішньому брифінгу повідомив начальник управління транспорту і зв’язку Микола Шкурган. Він закликав львів’ян до розуміння. А власників приватного транспорту пан Микола попросив по змозі уникати проїзду центральною частиною міста і більше ходити пішки.

Доки буде перекрита ділянка від Торгової до Богдана Хмельницького, у неділю дозволять проїзд центральною частиною міста. А коли перекриють дорогу від Торгової до універмагу «Магнус», частина транспорту проїжджатиме Підвальною, частина – через Словацького та Гонти.

Також пан Микола повідомив, що сьогодні відбудеться зустріч з представниками ДАІ, мета якої – певне полегшення пересування центральною частиною міста. Десь планують поставити знаки, а десь і пости ДАІ.

Загалом ремонт львівських вулиць триває успішно, повідомила начальниця управління інженерного господарства Тетяна Семенюк. Уже практично завершили ремонт розв’язки Стрийська – Луганська та Володимира Великого. А 11 липня планують відкрити вулицю Тракт Глинянський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *