ОСТАННІ НОВИНИ

Самоврядні організації втілюватимуть на Львівщині Проект ЄС щодо покращення місцевої інфраструктури

|

Конкурс районів на участь у спільному Проекті ЄС та Програми розвитку ООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» закінчився у Львівській області. Як зазначив під час прес-конференції заступник голови Львівської обласної ради, голова координаційної ради Проекту Лев Захарчишин, щонайменше тисяча самоврядних організацій і відповідних органів місцевого самоврядування будуть залучені до проекту та втілюватимуть громадські ініціативи, спрямовані на поліпшення базової місцевої інфраструктури.

Для участі в проекті відібрано вісім районів: Старосамбірський, Турківський, Яворівський, Мостиський, Самбірський, Жидачівський, Перемишлянський, Буський та чотири райони для резервного списку: Сокальський, Радехівський, Золочівський, Миколаївський. Громадами-учасницями проекту стали села, селища та малі міста з населенням до 10 тис. осіб.

За словами асистента розвитку громад Львівського обласного підрозділу впровадження Проекту Олександра Софія, пріоритетними сферами для громадських ініціатив є охорона здоров’я, енергетика, навколишнє середовище, водопостачання та комунальний транспорт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *