ОСТАННІ НОВИНИ

В.о. Кміть представив в.о Кухара

|

Тимчасовий виконувач обов’язків голови ЛОДА Микола Кміть учора представив в.о. голови Стрийської РДА Євгена Кухара.

Згідно з Указом Президента України від 27 червня, виконання обов’язків голови Стрийської райдержадміністрації тимчасово покладено на Євгена Кухара, котрий вже обіймав цю посаду.

На представленні були присутні сільські голови Стрийщини, підприємці та депутатський корпус району.

“Я вперше представляю когось, і тому для мене це хвилююча мить, тим більше на Стрийщині. Коли я запропонував Євгену Кухару повернутися на цю посаду, то боявся, що він відмовиться, адже завжди важко повертатися, – зазначив Микола Кміть. – І я вдячний йому, що він погодився. Стрийщина повинна стати найкращою частиною Львівщини за всіма показниками. Команда, яка сформована на Стрийщині я впевнений боротиметься за людину, за бізнес, за добробут. А Євген Кухар саме та людина, яка зуміє все організувати найкращим чином”.

Голова Стрийської районної ради Роман Козак, висловив сподівання на тісну співпрацю та зауважив, що тандем Кміть-Кухар має дати хороші плоди.

Міський голова Стрия Роман Шрамов’ят згадав Євгена Кухара по спільній роботі у 1992 році в об’єднаній раді й зауважив, що вони завжди знаходили спільну мову під час вирішення спірних питань, передає Zaxid. net .

Підбиваючи підсумки, Микола Кміть зазначив, що однозначно Стрийщина заслуговує на краще ставлення з боку обласної влади. Тому окремим розпорядженням губернатор замість В.Котика відповідальним за Стрийщину призначить себе. Також він висловив сподівання, що міський голова Стрия і голова райради сприятимуть у вирішенні широко спектру питань. “Потрібно щодня зустрічатися, зідзвонюватися й консультуватися. Якщо я день чи два не зустрінуся з міським головою Львова чи головою облради, мені чогось бракує”, – зазначив Микола Кміть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *