ОСТАННІ НОВИНИ

Відкриття нового приміщення Генерального консульства Польщі перенесено на серпень

|

З першого серпня очікують відкриття нового приміщення Генерального консульства Польщі у Львові, де видаватимуть візи. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив генеральний консул Республіки Польщі у Львові Вєслав Осуховський.

За словами консула, у цьому приміщенні працюватиме 16 віконець, у яких прийматимуть документи на візи. Водночас консул розповів, що в теперішньому приміщенні консульства прийматимуть документи виключно на робочу візу.

Осуховський також розповів, що консульство видає щодня 1000 – 1200 віз. Після впровадження в дію нового приміщення видаватимуть на 1000 віз більше. «Це зніме напруження під стінами консульства, однак цілком проблему не розв’яже, оскільки щоденна потреб у візах становить 3 тисячі», – наголосив він.

Консул також підкреслив, що нове приміщення на вулиці Сміливих мало запрацювати ще першого липня, однак початок роботи відкладено на місяць з організаційних питань. Це пов’язано з тим, що для роботи в цьому консульстві із інших дипломатичних установ потрібно додатково залучити 8 нових консулів. Процес їхнього переїзду до Львова триватиме до серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *