ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збудують готельно-торгово-розважальний центр зі спортивними майданчиками

|

Сьогодні містобудівна рада Львова погодила, з врахуванням висловлених зауважень та пропозицій, містобудівне обґрунтування будівництва розважально-спортивного, готельного і торгового комплексу з об’єктами громадського харчування та підземним паркінгом на ділянці в 1,49 га на вулиці Пороховій, 20. Як повідомив під час брифінгу директор департаменту містобудування ЛМР Андрій Павлів, інвестор планує вкласти в будівництво комплексу 50 мільйонів доларів США. Замовником містобудівного обґрунтування є фірма ТзОВ «ВодолійК».

Зокрема, згідно із даними містобудівного обґрунтування майбутній Комплекс передбачає будівництво 4-5-зіркового готелю на 209 місць (140 номерів). Готель розташовуватиметься у двох корпусах (вежах), які знизу об’єднуватимуться чотирма поверхами, де розташують спортивні зали, об’єкти громадського харчування, торговий центр. Висота готелю – 11-16 поверхів. Паркінг (наземний, підземний) розраховано майже на 400 місць. Щодо спортивних споруд, то у комплексі передбачено розташування кількох залів з полями для ігрових видів спорту.

«Щодо того, коли цей комплекс буде збудований – то це питання до інвестора. Це залежить від того, як він вкладатиме кошти. На даний час проект проходить обов ’ язкову процедуру погодження проектних робіт, яка включає громадські обговорення, містобудівельне обґрунтування, надалі виконком має прийняти рішення про надання дозволу на проектування. Зрозуміло, що є зміст збудувати цей комплекс до Євро-2012, але для того щоб запустити цей об ’ є кт до футбольного чемп і онату, його необх і дно збудувати до 2010-2011 року », – зазначив Андрій Павлів.

Наразі крім комплексу на Пороховій, за словами Андрія Павліва, у Львові будують ще два великі торгово-розважальні відпочинкові комплекси.

«Фірма «Інтермаркет» будує комплекс «Леополіс», це буде найбільший торгово-розважальний відпочинковий комплекс з усією належною інфраструктурою, площею 40 тисяч квадратних метрів. Інвестор планує завершити будівництво впродовж двох років. Ще один торгово-відпочинковий центр буде на розі вулиць Під дубом – Куліша біля колишнього газового заводу. Це також проектна інвестиція, яку розробляє голландська архітектурна фірма», – розповів директор департаменту містобудування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *