До Великодня заводи львівського «Концерну Хлібпром» планують випекти близько 140 тонн пасок та пасхальних кексів. Про це повідомляють у відкритому акціонерному товаристві «Концерн Хлібпром».
Цьогоріч львівські хлібопекарі концерну представляють кілька нових видів паски з родзинками. Окремою пропозицією є подарунковий варіант елітної 800-грамової паски з шоколадною поливкою, мигдалем, цукатами в художньо оформленій упаковці.
За словами начальника управління виробничих технологій «Концерну Хлібпром» Валентина Мельниченка, попит на наші паски постійно зростає, відповідно збільшуються й обсяги виробництва пасок приблизно на 10 відсотків щороку. «Цьому сприяє абсолютно домашній смак», – наголосив він.
Окрім цього, Мельниченко розповів, що частину продукції концерну скеровують на доброчинні цілі. Зокрема, паски отримають дитбудинки, інтернати, реабілітаційні центри та кризові сім’ї.