ОСТАННІ НОВИНИ

Банкіри зголосилися до міської толоки

|

До загальноміської толоки, яка відбудеться перед Великоднем, долучилися й представники «Приватбанку». Зокрема, працівники банку прибиратимуть зелену зону «Цитаделі». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами виконувача обов’язків начальника управління екології та благоустрою Михайла Казимира, «до нас звернулося керівництво банку з проханням виділити їм певну територію для прибирання. У толоці візьме участь триста працівників банку. Крім того, вони самі забезпечать вивезення сміття, реманент, мішки та рукавиці», – зазначив він.

Як розповів директор Західного головного регіонального управління «Приватбанку» Орест Блащук, «у толоці візьмуть участь усі працівники банку – і голова правління, і директори філій». Він також запевнив, що усі банкіри докладуть своїх зусиль до того, щоб рідні міста зустріли весняні свята чистими, охайними та світлими.

Наразі установи та організації міста продовжують закликати до загальноміської«зеленої» акції», яка відбудеться 19 квітня. Охочі взяти участь у толоці можуть звернутися за телефоном: 297-57-55.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *