ОСТАННІ НОВИНИ

Собак усіх порід покажуть у Львові

|

Всеукраїнська сертифікатна виставка собак усіх порід САС «Перлина України» відбудеться у суботу, 12 квітня, у Львові. Як повідомляє кінологічний клуб України, загалом у виставці візьмуть участь понад 150 собак. Можна буде побачити: німецьких, кавказьких та східноєвропейських вівчарок, йорк-тер’єрів, доберманів, лайок, кокер-спанієлів, фокстер’єрів, карликових такс, пінчерів, ротвельєрів, колі, алабаїв, кане-корсо, сенбернарів, ньюфаундлендів, чорних тер’єрів, цверг-шнауцерів і багато інших.

Оцінюватимуть собак за кількома критеріями. Насамперед, проводиться оцінка анатомічних якостей: форми голови, постави вух, кольору очей та шерсті, розвитку кістяка, росту, ваги, зубної системи, форми хвоста, кольору нігтів тощо. Також оцінюватимуть слухняність собаки.

Крім цього, під час виставки відбудуться цікаві конкурси. Львівські грумери (собачі перукарі) презентуватимуть фірмові стрижки. Найкращих майстрів визначать за оплесками глядачів. Окрім того, в програмі й собача мода. Продемонструвати свій талант і чотирилапого улюбленця в новому «прикиді» зможуть як професіонали, так і любителі. Визначатимуть і кращі собачі пари.

Участь у виставці братимуть також діти. Саме в одному з конкурсів вони стануть головними героями, адже самотужки демонструватимуть, що вміє їхній чотирилапий друг.

Пройде виставка у виставковому центрі Lemberg.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *