ОСТАННІ НОВИНИ

Уряд має розпочати думати про стратегічні реформи – Кириленко

|

Новий уряд зумів зробити те що міг за 100 днів, – заявив сьогодні під час брифінгу для журналістів голова фракції “Наша Україна–Народна самооборона” у Верховній Раді України В’ ячеслав Кириленко. Водночас, він висловив сподівання, що надалі Уряд, окрім гарячих тем, розпочне думати про реалізацію стратегічних реформ. «І в цьому ми готові підставити їм своє плече», – сказав він.

За його словами, Уряд повинен підійти до розгляду та ухвалення податкового кодексу, низки судових законів, які могли б забезпечити реформування економіки України. На думку В’ячеслава Кириленка, саме завдяки прийняттю цих законів нинішній Уряд може показати, що він суттєво відрізняється від своїх попередників.

Як зауважив голова партії НУ–НС, зараз є всі підстави для початку структурних реформ, бо на чолі уряду та парламенту є представники коаліції і президент Віктор Ющенко підтримує їх.

В. Кириленко також повідомив, що найближчим часом має відбутися розширене засідання Уряду, під час якого кабінет Юлії Тимошенко звітуватиме про свої здобутки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *